sâmbătă, 25 august 2012

Cum am făcut un pas în față

     Scrisul pe blog a devenit o ocupație atât de notorie încât orice idiot cu calculator o poate practica. Toată lumea a auzit de blog și de cât de bine dă să ai și tu unul. Plecând de la ideea ca au auzit ei cum că ar exista unii care câștigă niște mii de euro pe lună dintr-un blog, aceștia se apucă încet și sigur de scris. Acest fenomen are ca efect suprapopularea mediului online de tot felul de țăcăniți care prind curaj și își dau cu părerea pe bloguri populare, convinși fiind de rude și colegi că au potențial.

     Până nu demult eram un membru imun la critici ce alcătuia curajos colectivului mai sus menționat. Asta până când am parcurs câteva bloguri și am citit câteva comentarii jalnice venite din partea unor persoane ce se autoproclamă scriitori. Sau oameni care trăiesc din scris. Sau oameni pe care îi invidiam și care se ocupă cu aceeași îndeletnicire pe care eu visez să o stăpânesc pe viitor.

     Aceste experiențe m-au adus inevitabil la următoarea concluzie: Scrisul pe blog e la fel ca și condusul! Nu e suficient să ai permis, tre' să ai experiență și să fii și meseriaș, altfel mai rău încurci lumea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu