duminică, 6 noiembrie 2011

Fotomeseriaşe...

       Nu ştiu dacă aţi sesizat dar una dintre cele mai apreciate meserii de pe la noi e aceea de fotomodel. În aceasta lume are acces oricine pentru ca nu trebuie să studiezi nicio şcoală, nu trebuie să cunoşti vre-o limbă străină sau să ai vre-un talent, nu contează nici dacă eşti surdo-mută, ba poţi s-o practici chiar şi dacă ai ezitări când răspunzi la întrebarea: "În ce ţară e Marele Zid Chinezesc?" (DÂÂÂNG... daca e Chinezesc, doar n-o fi la Baicoi). Pur şi simplu e suficient să te naşti cu un corp care să aibă aspect comercial.

     Dacă Mama Natură a fost zgârcită şi nu ţi-a dat destul nu-ţi plânge soarta, există chirurgi esteticieni care abia aşteaptă să-ţi ia banii şi să te facă numa' bună de invidiat de către liceenii care dau jumătate de alocaţie pe o revistă ca să-şi poată şi ei regla balanţul hormonal.

      Această meserie e asemănătoare cu cea de paznic, singura diferenţă e aceea că portarul trebuie să inspire teamă prin corpul său impunător în timp ce fotomodelul trebuie doar să rânjească în faţa unei camere foto sau să se plimbe pe o scenă îngustă îmbrăcată cu nişte ciudăţenii de haine pe care nu o să le vezi niciodata pe stradă. Şi sunt căutate, fotografiatele astea. Nu pentru că cineva vrea să promoveze frumuseţea sublimă a trupului feminin ci pentru ca ele pot vinde aproape orice. Absolut orice. Dacă vrei să vinzi un câine mort, pui o tipă imbrăcată în lenjerie să danseze lasciv cu el în braţe şi o să constaţi că în scurt timp nu o să mai poţi face faţă cererii. (să fie asta o soluţie care ne-ar scăpa de câinii vagabonzi? )

       Şi acest lucru e universal, se aplică în orice domeniu. Aţi mai văzut careva în ultima perioadă un videoclip în care să nu apară o tipă dezbrăcată??? NU!

      Asta fac toţi întreprinzatorii, asociază cumpararea produselor lor cu o tipă dezbrăcată pentru ca ei ştiu ca bărbaţii sunt suficient de proşti încât să le fie atrasă atenţia.

      De obicei ele au statutul de vedete şi se combină cu fotbalişti sau persoane publice ca să aibă paparazzi motiv să le facă poze în parcare la Carrefour.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu