marți, 26 februarie 2013

Femei vs Bărbați vs aspectul fizic

     Omul este ființa biologică bipedă care se diferențiază de celelalte specii prin faptul că e singurul animal care trebuie să se șteargă la cur. Chestia asta a fost prima lui bătaie de cap care a condus la inocularea primelor gânduri ce au pus bazele rațiunii. Desprinsă din acest mănunchi de gânduri primordiale, cu care fiecare persoană este înzestrată în mod natural, este și dorința oamenilor de a se aranja și de a se decora. 

     Majoritatea bărbaţilor din zilele noastre se aranjează în exces pentru că ei vor să distraga atenţia de la faptul că n-au făcut nimic relevant în viaţă fie sunt foarte foarte proști. Un bărbat în toată puterea cuvântului nu o să-şi permită niciodată să se trezească cu juma' de ora mai devreme ca să-şi facă părul. El obţine atât de multe beneficii în urmă activităţilor pe care le întreprinde încât își permite lejer să-l doară-n cur de direcţia vântului când iese din casa precum și de eventualele păreri ce oarecare persoane le-ar putea avea. E vorba puțin și de preferințe și originalitate. El știe ce vrea și cine îl vrea și are prea puțin timp de pierdut cu aranjatul. Excepţie fac persoanele publice care îşi câştigă pâinea la televizor. Acolo trebuie să aduci mereu ceva nou şi să pari interesant astfel încât miile de proşti fără imaginație să te creadă relevant şi să te copieze din dorinţa de a deveni la rândul lor interesanţi.

     Femeile şi-au început drumul spre civilizaţie ca accesorii. Primul scop al femeii a fost să regenereze specia şi, mai cu seamă, pentru ca Adam să nu stea singur ca un prost într-o grădina plină de chestii mişto. Când Dumnezeu a văzut că Adam îşi cam face de cap în grădina Lui, îndemnat de imaginația debordantă a femeii, El a scăpat de dinozauri aruncând un meteorit pe pământ. Oricum era de căcat să lasă niște reptile exagerat de mari şi de plictisitoare să urle aiurea pe sub ozon. În plus, Adam deja devenise insuportabil. Aşa că i-a creat condiţii şi l-a lăsat aici. Dar pe măsură ce urmaşii lui Adam au început să devină numeroşi şi femeile nu mai erau la comun, între aceştia s-a iscat un val de invidie reciprocă ce a condus la apariţia decoraţiilor pentru femei. Mândria omului primordial aflat în pragul civilizaţiei creştea proporţional cu diversitatea de ornamente cu care bărbatul era în stare să iasă în evidenţă etalând femeia din dotare. Pe parcurs femeia, care este dovedit mai inteligentă decât bărbatul, a început să speculeze niște hibe din dezvoltarea intelectuală a acestuia și s-a impus cu precădere pe orizontul estetic. Adică ea a reușit să convingă bărbatul că e de datoria lui să se roage de ea să-l lase să se răsfețe cu calităție ei estetice.

      Am zis că femeia e mai inteligentă decât bărbatul. Lucru care este adevărat. Numai că unele femei au devenit atât de preocupate de felul cum arată încât acest aspect le distrage complet atenția de la desăvârșirea lor pe plan intelectual. Nici nu le mai pasă, pentru că nici n-ar mai avea nevoie să fie deștepte din moment ce depinde de ele dacă acceptă bărbatul și nu invers. Teoretic ele nu trebuie să mai facă nimic decât să aleagă din cei Xșpe lingăi care îi apreciază înfățișarea.

     Așa au ajuns aproape toate tipele contemporane ca, printr-un joc bizar al imaginației, să conchidă că virginitatea și faptul că nu sunt materialiste sunt calități.

   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu