sâmbătă, 2 februarie 2013

Chestii mișto pe care poți să le faci iarna

     Că tot e iarnă de aproape juma' de an, nici nu se vede pe-afară că s-ar mai înmuia și mi-a și zis cineva, m-am gândit să continui lista mea cu chestii mișto de făcut iarna.

     Să zicem că ești un tip care abia peste 4-5 ani are șanse să devină om normal. De-ăla care a terminat câtă școală a putut, stă toată ziua pe feisbuc și dă like la niște prostii de poze cu citate pe ele ca să-i dea impresia tipei care le-a postat că el se află în asentimentul ei. Maxim atât poți să faci, că la suc nu iese că are scuze bune acuma să te refuze. O să-ți dea jet în două cazuri: fie e suficient de proastă cât să creadă că, dacă și-a exprimat acordul față de un citat scos dintr-un context, societatea o vede ca fiind mai deșteaptă motiv pentru care se simte bine că te refuză, fie citatul s-a potrivit într-un context la o caterincă azi dimineață, tipa l-a pus să le aducă aminte unor amici și faptul că ai dat tu like e irelevant pentru ea. Oricum ar fi, tu ești ăla prost, refuzat pe motiv că-i frig afară sau e fleșcăială. Că e iarnă. Tu nu te prinzi și zici Dă-o drecu' și-așa e urâtă și a mai distribuit și poza aia cu „caută una cu cap, pi**ă au toate”, nu e de mine și e și frig afară oricum. 

     Și cum servici n-ai că nu te pricepi să faci nimic ce ar putea fi util cuiva, încerci să faci ceva care să le distragă atenția părinților tăi de la faptul că ești un ratat.

Iată o sugestie de chestie mișto de făcut iarna dacă semnalmentele tale corespund parțial cu ale tipului prezentat ipotetic mai sus.

     În mod cert, nu prea îți pierzi timpul cu cititul sau explorarea de conținut util pe internet. Așa că probabil ai văzut suficiente filme și știri ca să-ți dai seama că o crimă perfectă poate să existe. Uite ce-ți propun eu: Dacă te crezi mare și tare și dacă ți-a mai rămas testosteron după încercările tale evazive de a-ți fenta hormonii, ce-ai zice să încerci să pui la cale violul perfect? E un lucru pe care nimeni nu l-a mai reușit până la ora actuală. Orice violator care până acum a ajuns din proprie inițiativă să găsească un motiv bun pentru care la un moment se impune săvârșirea unui viol, a fost suficient de prost cât să fie prins la scurt timp. Atenție, dacă o convingi pe tipă să colaboreze nu mai e viol, e ca la farsele lui Măruță și nu se pune. Ca reușita să poată fi înregistrată, poliția nu trebuie să te depisteze și nici tipa să nu-și dea seama cine ești. Depinde de tine și de imaginația ta, că motiv bun ai, de pierdut n-ai nimic și, dacă îți iese, peste 10 ani scoți la lumină toate dovezile și mănânci lejer o pâine la Capatos cam un an jumate.

     S-ar putea să ai toate calitățile unui violator desăvârșit. Dacă nu le ai, vom avea pe străzi un prost mai puțin care, atunci când își va recăpăta libertatea, va ști ce să facă cu ea.

Un comentariu: