marți, 3 decembrie 2013

Fotoliul

     E de ceva vreme pe Antena 1 o emisiune concurs pentru copii care face posibilă apariția unor momente ca acesta:

 

...sau acesta:

     

     Frumos!

     Formatul emisiunii este o mare varză dar acest aspect contează foarte puțin având în vedere talentul copiilor. Ideea e foarte bună în sensul că descoperim în țărișoara asta copii care se nasc cu har și la care se vede plăcerea de a cânta, de a transmite emoții pe care noi nu știm să le trăim. Câteva cadouri, câteva surprize regizate cam prost, copii timizi care se luptă cu emoțiile. Ar fi fost un show și mai frumos dacă ar fi avut un juriu mai a cătării. 

     Un juriu atât de numeros și de inutil ca senatul și camera deputaților la un loc. Plin de personalități mai mult sau mai puțin cunoscute plus o tipă, Lora, care nu e cântăreață, nu e actriță, nu e dansatoare dar, la un juriu aproape cât o echipă de fotbal era nevoie și de figuranți. 
- Pepe are carismă, se mai joacă, mai râde, are ceva experiență în spate și e destul de relevant.
- Connect-R face fețe, se miră, îi face pe copii să se simtă bine și pare a fi mai bun ca actor decât ca muzician.
- Maria Cârneci mai spune câte-un banc și se dă maestră în octave când vede o voce mai bună.
- Vasile Muraru are noroc cu fața lui la fel de expresivă ca un borcan de castraveți că nu se prinde nimeni când îi fug ochii la picioarele Lorei.
- Lora. Nimeni nu știe cine este Lora. Cântă și ea pe Youtube și la Festivaluri ale berii niște piese gen Cleo Stratan dar, până să apară la emisiunea asta, nimeni nu avea habar de existența ei. Aș fi vrut să o văd mai serioasă, să-mi dea impresia că este membru în juriu datorită faptului că e inteligentă. Dar nu e și de-aia face niște fețe de ți-e milă de ea când o vezi arătându-și fascinația ce o cuprinde când aude voci cu dinți de lapte care o surclasează profesional. 


     Eu cred că Lora are punctul G în timpane și a plătit o șpagă consistentă ca să stea pe fotoliul ăla, că alt raționament care să-i explice prezența acolo eu nu găsesc.

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu