marți, 15 mai 2012

Dacă nu murim, așa ne chinuim!

        Se știe, nimeni nu știe de unde, clar e că se știe, că femeile surclasează bărbații din punct de vedere cantitativ, într-un procent necunoscut întrucât acest aspect, neaducând profit, nu i-a trezit nimănui niciun interes. Adevărul e că aceste statistici n-aveau niciun sens acum 100-150 de ani, când femeia era apreciată exclusiv pentru calitatea de a asigura perpetuarea speciei datorită construcției anatomice specifice, dar astăzi ea se bucura în mod egal de aceleași privilegii ca și el. Timpul trece și aduce schimbări și nu putem să ne opunem progresului, dar constat că viitorul ăsta de care unii ne temem, devine tot mai favorabil femeilor.

       Probabil femeia va evolua pe plan intelectual și, favorizată de acele construcții anatomice și de superioritatea numerică dobandită dupa cum am spus, va deține controlul asupra lumii și va deveni o rasă de sine stătătoare, independentă, superioară bărbatului, care îi va crește pe aceștia, în mod artificial, în laboratoare secrete pentru a-și putea asigura reproducerea. Pițipoanca va dispărea treptat de pe Terra, ajungându-se ca în jurul anului 3012, un grup de cercetători tocilari ascunși într-un beci să încerce să readucă la viață o reprezentantă a acestei specii pe baza unei mostre de ADN găsită într-o gumă de mestecat, în ruinele unui Mall.

       Bărbatul, care știm cu toții că se asociază exclusiv cu persoanele care îl bagă în seamă, va trebui să se pregătească temeinic pentru că s-a descoperit un alt calendar mayaș care se pare ca anunță sfârțitul lumii peste 7000 de ani, așa că, dacă analizăm statisticile, viitorul nu e tocmai roz...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu