miercuri, 12 decembrie 2012

Se poate supraviețui după apocalipsă! Iată cum

     Dragi internauți plictisiți, adolescenți fără ocupație sau care nu vă pricepeți să faceți ceva cu timpul vostru, neveste casnice și țărani care nu știați că există și altfel de internet, nu doar ăla pe mobil, am două vești pentru voi.
     Vestea proastă: După cum știți, planeta Pământ mai are câteva zile și se va transforma în ceva care seamănă cu o portocală coaptă bine pe care o uiți 2 săptămâni într-un dulap în care oricum umbli numai atunci când pute ceva în bucătărie. Cu toții am fost martorii multor dovezi irefutabile ale dezastrului cataclismic ce va bucura numai datornicii la bănci și copii plictisiți de școală. Ninsori abundente, cutremure, alegera a 588 de parlamentari la alegerile din decembrie 2012, sinuciderea contrafacută a Oanei Zăvoranu ca să aibă Măruță motiv s-o cheme pe canapeaua lui, multe altele, etc. Ce știm este că incidentul e inevitabil și cu cât acceptați mai repede cataclismul cu atât mai bine.
     Vestea bună: Însă nu trebuie să disperați. O portocală uitată într-un dulap nu explodează doar se împute și ăși schimbă forma. Voi, românii, sunteți obișnuiți cu atmosfera asta pentru că cei mai mulți dintre voi sunt foarte puturoși deci s-ar putea ca în cazul ăsta selecția naturală să lucreze în avantajul vostru. Lumea se va schimba și aveți șansa sa trăiți în continuare o viață normală.
     Ca să vin în ajutorul vostru mi-am pus serios la treaba solidele cunoștințe de inginer licențiat ca să inventez revoliționarul BRICEAG 10 în 1!!! Mai jos vedeți modelul BG35508HD, cu ecran tactil de 2,5 inch, baterie solară auto-reîncărcabilă, impermeabil, memorie internă 8Gb și cameră foto de 8 MP. Deocamdată este  disponibil numai la comandă, la prețul de 666 ron + TVA. Stoc limitat!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu