miercuri, 12 decembrie 2012

Chestii mișto pe care poți să le faci iarna

    Știu că nu toți ne-am ales să ne câștigăm pâinea într-un birou călduros. Nu zic că e mai bine așa și nici nu vreau să arăt că munca la birou e mai ușoară prin faptul că o compar cu ceva mai greu de făcut. Doar că există meserii care se practică în are liber cum ar fi polițist, paznic, gunoier, vânzător în piață agroalimentară și obor, reporter, gropar, casnică la țară, etc, care presupun expunerea hoitului la temperaturi specifice sezonului de iarna.
     E redundant să mai precizez că toți cei anterior menționați și-ar dori cu ardoare să lucreze la birou așa că trec repede la lista cu chestii mișto pe care poți să le faci iarna:

     1. Sex. Când ești agent de circulație și aștepți să treacă un tir căruia să-i zici pîn ce sat cu 3 case e preferabil să rămână împotmolit, primul lucru pe care i-l spui colegului tău de muncă, în timp ce sufli în pumni, este: „Băă, pe vreme de-asta e bine să stai acasă și să dai la buci, nu să stai aicea-n frig!”. Evident, răspunsul primit va fi „Așa e, bă.”. Și are dreptate.
     Dintre toate chestiile la care poți să te gândești, sexul e cel mai mișto lucru de făcut iarna. Apropo, nu înțeleg de ce oamenii se feresc să vorbească despre sex, un lucru care aduce fericire în viețile oamenilor. El provoacă cele mai intense emoții și reprezintă chintesența socializării între doi oameni de sex opus (și nu numai). Nu e ca violul. Când vorbești despre sex sau exprimi ceva cu astfel de conotație deja te gândești la un lucru asupra căruia amândoi partenerii au consimțit.
     Nici înjurăturile cu trimitere la porniri sexuale nu au sens. Că sexul se traduce prin act desfășurat cu acordul ambelor părți și nu dă bine să te superi când cineva te apelează „Fuck you!” că asta înseamnă că ești de acord cu el. Doar n-a zis „Rape you!”.
     Da' ăștia îl interzic de la televizor că, vezi tu, dragă, n-ar fi educativ și bla bla bla. De parcă noi, oamenii, ne-am coțcăi ca lăcustele alea schiloade, Călugărițele, și unul din parteneri ar sfârși cu capul mâncat. Asta da, ar fi oribil de privit dar oricum copii află cine este Barza cu mult înainte de a afla cine este Moș Crăciun.
     Și peste tot sexul e ostracizat. Dacă îi arăți un film porno unei babe în autobuz îți primești inevitabil o geantă în cap fără să-ți spună de ce. Să-i fi arătat un film cu un viol înțelegeam, e vorba de violența și de obligarea unui om să facă ceva împotriva voinței personale, da' așa se lamentează aiurea. De parcă hedonistele de babe nu s-au babardit și ele de n-am eu ore pierdute pe feisbuc cât au stat ele ancorate.
     Dar când vorbim de un lucru absolut normal nu văd de ce ezitarea asta. O fi din cauză că tre' să te dezbraci, unde văd iar o problemă. Că dacă ajungi în situația în care ești pe cale să consumi una bucată porție act sexual deja ești undeva la adăpost deci este exclus să-ți fie frig și să nu mai poată ștrumful să se mai ridice la nivelul așteptărilor.

    2. Clătite.

Va urma...

3 comentarii: