joi, 8 noiembrie 2012

Motivul pentru care viața nu e dreaptă

     Iurie Darie a fost un mare actor, care a jucat roluri memorabile și care acum nu mai este băgat în seamă decât de Măruță, atunci când nu găsește alt rahat de trântit pe post la ora 5. Nu că n-aș aprecia valoarea omului ca actor, el are talent și a fost un mare artist, dar eu zic că i-a cam trecut vremea.
     Nu mai are nimic de arătat lumii decât că s-a îmbolnăvit nasol de o boală gravă, de care suferă și alte câteva mii de persoane. Deci, nimic deosebit doar că el e celebru și ceilalți nefericiți nu sunt. Omul e caz social și face audiență, motivul primordial pentru care apare la televizor, dar mi se pare aiurea să abuzeze de calitatea de actor șmecher ca să se vindece și apoi să ce? Să devină pensionar obișnuit, nu un actor desăvârșit care să bucure în continuare lumea practicând meseria care l-a consacrat? Nu are sens. Sunt mii de copii cu hidrocefalie care au nevoie de ajutor, au nevoie de șansa de a se bucura de viață și de a face la 25 de ani pozele pe care le-a făcut el la 81.
     Nu zic, poate că nu sunt mulți capabili să facă ce face el, și bravo lui, dacă are această șansă e normal să profite de ea. Și eu dacă, ipotetic vorbind, aș deveni un blogger de un succes sublim și fanii mei mi-ar putea dona bani de perfuzii, doar n-aș fi prost să mor în glorie. Dar când Măruță te pune pe ecran pentru că face audiență, nu pentru că ești tu cine ești, e cam aiurea să accepți condiția asta. Acum doi ani se pozau lingându-se reciproc și se căcau din avion că nu le pasă ce crede lumea și acum au ajuns la mila ei. Penibil. E ca și cum Steaua ar fi vrut să bată Realul în 2011 pentru că Bănel Nicoliță e un băiat sărac de la țară.
     Ceilalți oameni răpuși de boala asta nu apar la televizor. De ce? Pentru că nu s-a întâmplat să fie și ei vedete și să vrea să-i vadă la televizor potențialul client al companiilor care plătesc publicitate în funcție de audiență. Motiv pentru care viața nu e dreaptă.



     Acuma poate sunt eu un imbecil sau nu-i vreau binele omului, dar spuneți și voi cine merită o nouă șansă!



           



Surse foto:  http://www.ghidulbacaului.rohttp://vedete-vip.blogspot.ro.












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu