luni, 26 noiembrie 2012

Sfârșitul unei ere

     Iată domn'le  ce  nouă problemă are să zguduie din temelii bazele acumulării de cunoștințe generale:
eRCeeS eRDeeS are două posturi noi pe care le bagă pe gât clienților eliminând alternativa. Adică postul Discovery e scos din grilă că uite-așa vrea mușchiu' erect al lui eRDeeS eRBeLeS. Cum era de așteptat au început să apară reacțiile. Sute de cretini fără ocupație s-au mobilizat rapid în favoarea păstrării postului în cauză de frică să nu rămână proști sau să se prostească iremediabil dacă până acum „discovereau” lumea uitându-se la niște tipi care dau foc la rulote sau mănâncă râme pîn nuj ce junglă pustie.
     Am o problemă cu oamenii ăștia: Păi, băi, căcat plouat dacă te uiți la Discavări nu ești nicidecum mai deștept decât ăla care nu se uită. Dacă într-adevăr ții la înflorirea instant a culturii tale îți bagi frumos una bucată organ contondent în eRBeLeS-ul lor, îți schimbi operatorul de cablu și îți vezi în continuare de treabă.
     Da' probabil mulți dintre ei nici măcar n-au cablu de la eRDeeS, ei pur și simplu vor să-i vadă lumea că ce deștepți sunt ei că se uită la Discovery. Păi băi, cretinoidule, te faci de râs. Un tip care se uită la astfel de programe poate fi la fel de prost ca unul care ascultă manele în mașină în fața blocului, exact la fel cum o curvă care iese mirosind a parfum dintr-un BMW-u fițos e la fel de curvă ca aia care se șterge cu mâneca la gură în timp ce se dă jos dintr-un Saviem din '93, de-ăla cu obloane scurte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu